čtvrtek 20. července 2017

Zmeny na poslednú chvíľu. Plzeň a Sparta začnú ligu už v piatok

Dôvodom je účasť Plzne a Sparty v 3. predkole Ligy majstrov.

"Táto skutočnosť nie je novou informáciou, napriek tomu držitelia vysielacích práv do poslednej chvíle trvali na pre nich výhodnejších sobotných termínoch az pochopiteľných dôvodov nechceli presúvať vysielací čas na piatok, "uviedlo vedenie ligy v oficiálnom vyhlásení.

a komuniké pokračuje:" v prípade, že by sa stretnutie európskych pohárov Plzne a Sparty odohrala v stredu, pôvodne bet365 bonus sobotňajší ligový termín by pre oba kluby nebol problémom .Keďže sa ale obaja duely kvalifikácia európskej súťaže odohrajú už v utorok, a navyše na ihriskách súpera, čo je skutočnosť, ktorú kluby do pondelka nepoznali, požiadali Plzeň a Spa rta o preloženie svojich ligových zápasov na piatok. "

Sparta bude hrať na ihrisku CSKA Moskva v utorok 28. júla, takže do Ruska poletí už v pondelok. Plzeň ešte súpera (buď Hibernians, alebo Maccabi Tel-Aviv) ani presný termín nepozná, ale tiež začne vonku (a pravdepodobne aj v utorok).

"O piatkovej termín sme z dôvodu predpokladaného pohárového programu žiadali s veľkým predstihom, finálne rozhodnutie však prišlo až dnes.Predpokladáme, že k tomu prispelo tiež definitívne potvrdenie oboch našich potenciálnych súperov o tom, že úvodný duel nášho súboja tretieho predkola LM sa na ihrisku protivníka odohrá v utorok. V rovnaký deň sa v Moskve predstaví Sparta. Televízny kanál O2 Šport a stanice ČT Šport potom bet365 stavky vyšli v ústrety obom slovenským zástupcom v predkole Ligy majstrov, "poznamenal plzeňský tlačový hovorca Pavel Pillar.

Mení sa aj termíny ďalších zápasov.Nový rozpis prvého kola tak vyzerá nasledovne (kurzívou sú vyznačená stretnutia, ktorých sa zmeny týkajú):

  • Piatok 17:30, Plzeň - Slavia, O2 Šport
  • Piatok 19:00, Jihlava - Sparta, ČT Šport
  • Sobota 17:00, Slovácko - Dukla
  • Sobota 17:00, Příbram - Jablonec
  • Sobota 17:00, Brno - Ostrava
  • Sobota 20:15, bet 365 Teplice - Olomouc, ČT Šport < / li>
  • Nedeľa 17:00, Bohemians - Zlín
  • Nedeľa 20:15, Liberec - Mladá Boleslav, ČT Šport

Kluby začali o zmenách informovať v pondelok popoludní. "Pozor, zmena," písali na Twitteri.

Iný dôvod má presunutie zápasu Brno - Ostrava, ktorý sa bude hrať v sobotu namiesto v nedeľu z bezpečnostných dôvodov.

"Vzhľadom na uzavreté dohode o bet365 spolupráci na začlenenie bezpečnosti a poriadku pri futbalových zápasoch medzi políciou a FAČR, futbalový klub FC Zbrojovka Brno pristúpil na zmenu termínu stretnutia aj napriek výrazné negatívne ekonomické dopady a zásadné zmeny v organizácii, príprave a logistike organizovanie stretnutia, "uviedol majiteľ brnianskeho klubu Václav Bartoněk na oficiálnych stránkach.

Presunutie termínov je problém hlavne pre fanúšikov, ktorí si podľa futbalovej ligy naplánovali program.Trebárs priaznivci Slavie vykúpili všetky lístky. V piatok o 17:30 ich však do Plzne, pravdepodobne, pôjde menej.

"Mrzí náš situácie fanúšikov, ktorí si už naplánovali víkendový program, a táto zmena im narušila plány. Na druhú stranu z čisto športového hľadiska sme vďační za deň navyše, ktorý našim hráčom pred kľúčovým zápasom európskej kvalifikácie umožní dlhšiu regeneráciu a kvalitnú pr� �pravu na zápas, "povedal plzeňský hovorca Pillar.


"Boli sme navyše uistení, že akékoľvek prípadné termínové zmeny v budúcnosti budú riešené s dostatočným predstihom. Chápeme, že podobné zmeny sú pre fanúšikov nesmierne organizačne náročné. "

bet365 mobil

Žádné komentáře:

Okomentovat