čtvrtek 20. července 2017

Fanúšikovia, rozkrájajte sa. v piatok sa na juhu Moravy hrajú tri veľké zápasy

Kto nepôjde v piatok na futbal, nie je pravý fanúšik, dalo by sa v nadsádzke povedať. Na južnej Morave sa podvečer odohrajú hneď tri významné zápasy. Futbalová hostina má nasledujúce chody: bet365 stavky

Kým diváci si budú musieť vybrať jeden zo zápasov, medzi aktérmi je pár dobrodruhov, ktorí sa pokúsia "rozkrájať". "Ríša Dostálek a Petr Švancara aspoň prídu do Drnovice pozdraviť.Zahrať si ale nestihnú, pretože sa vracia do Brna, "hovorí usporiadateľ exhibície Zbyněk Zbořil.

Bývalý ryšavý stredopoliar Zbrojovky totiž bude ligovú předehrávka sledovať z lavičky ako člen trénerského tímu, zabávač Švancara bude duel komentovať pre televíznych divákov.

Práve spomienkové derby v Drnovice doplatí na termínovú kolíziu najviac. "Bohužiaľ, Boby Brno to pripravilo o fanúšikov," mrzí Zbořila. "Termín sme vyberali dlho dopredu, aby to s ligovým zápasom Zbrojovky nekolidovala," dopĺňa usporiadateľ.Zápas proti Slavii mali Brňany pôvodne odohrať skutočne cez víkend. Česká televízia, ktorá bude duel prenášať, sa ho však rozhodla presunúť na piatkový večer.

Fanúšikovia, ktorí dajú prednosť výletu do dvojtisícové dedinky u Vyškova, nemusí ľutovať. Organizátori nalákali na exhibíciu takmer všetky brnenská aj drnovická esá, ktorá v lige žiarila na konci minulého tisícročia. "Sme radi, že si to v práci zariadil Radek Drulák a dorazí," vyzdvihuje Zbořil bývalého kanoniera Petry.

Okrem toho čaká na návštevníkov v rozpálený piatok aj bohatý program, súťaže či dražba dresov.

Kotala trápi trópy.Brno uvidia aj súboj bratov

Práve tropické počasie posledné dni trápi prvoligovej futbalistu Zbrojovky. "Trénujeme od siedmich hodín večer, až keď slnko zapadá," podotýka brnenský tréner Václav Kotal, ktorého straší aj piatkové predpoveď.

Podľa meteorológov sa majú denné teploty na Morave vyšplhať až na 37 stupňov Celzia. "Preto kvitujeme, že hráme až večer."

Okrem spaľujúceho žiaru riešil v týždni brnenský bet 365 kouč aj to, ako z hláv zverencov vymazať mdlý nedeľňajší výkon z Mladej Boleslavi. Zbrojovka tam padla 0: 2. "Nepáčil sa nám prístup a nasadenie.Musíme sa vrátiť k zápasu s Baníkom, kde sme hrali dôrazne as nasadením, "dáva Kotal za príklad dva týždne starú ligovú premiéru, ktorú Jihomoravané b et365 mobil vyhrali 2: 1.

bet365 bonus Práve vydarený ligový štart by mohol na tribúny v Kráľovom poli nalákať viac divákov. "Je síce doba dovoleniek, ale súperovi ako Sparta, Plzeň alebo Slavie tiahnu," poznamenáva Kotal, ktorý nevylučuje zmeny v zostave. Jedna z nich, na citlivom brankárskom poste, bude možno vynútená. Martin Doležal totiž zo včerajšieho tréningu odkulhal s poraneným svalom. Medzi tri tyče by sa mohla vrátiť uzdravená jednička Dušan Melichárek.

Najväčší hrozbu pre domáceho gólmana a celú defenzívu predstavuje útočník Slavie Milan Škoda. "Nesmieme mu nechať priestor.Budeme mu venovať zvýšenú pozornosť, "plánuje Kotal.

Hosťujúci kanonier preukázal, že si preniesol streleckú pohodu z minulej sezóny, v ktorej zaznamenal 19 presných zásahov. V oboch tohtoročných ligových kolách dokázal tiež skór ovať.

Brňany však verí, že jeho sériu preruší. Rady parťákom v obrane okrem trénera môže dať aj Škodův mladší brat Michal, ktorý vo Zbrojovke nastupuje na ľavom krídle.


"Verím, že proti Slavii uspejeme. Čakajú nás potom výjazdy k dvom nováčikom a tam to bude zložité, "upozorňuje Kotal.

Vo Znojme si chcú posvietiť na body

Domáce druholigovom premiéra čaká zajtra od 19 hodín aj na znojemskej futbalistu.V druhom kole Futbalové národnej ligy vyzvú Karvinú.

Fanúšikovia tiež prvýkrát uvidí svojich obľúbencov v žiari reflektorov, ktoré klub nechal vybudovať. "Zápasy pod umelým osvetlením majú inú atmosféru, aj vzduch je iný. Ako hráč som to mal veľmi rád, "prehodil už skôr nový kouč Jihomoravanů Radim Kučera. Znojmo navnadili divákov parádnym vstupom do sezóny, minulý víkend zničilo nováčika z Vyšehradu na jeho ihrisku 4: 0.

Mimochodom - hoci Znojmo a Drnovice delí na mape zhruba sto kilometrov, druholigový předehrávka sa dotkne aj exhibícia Petry proti Boby . Bývalý drnovický stredopoliar Jozef Weber sa jej nezúčastní, trénuje totiž Karvinú.Podobne je na tom jeden z hostí exhibície Petr Uličný, ktorý pôsobí v Znojme ako poradca.

bet365

Žádné komentáře:

Okomentovat