čtvrtek 20. července 2017

Nový domov Baníka: futbalisti hrali, ale fanúšikovia stáli pri pokladniach

"Som zvedavý, ako to bude na nových Bazala vyzerať," hovoril jeden z divákov, keď bet365 stavky sa blížil k pokladniam. U nich sa v dlhých radoch zasekol. Už sa dávno hralo, ale stovky priaznivcov boli stále pred štadiónom. Nestihli si včas kúpiť lístky a prejsť turnikety.

Poriadne sťažený dojazd mali fanúšikovia, ktorí sa rozhodli doraziť autom. Ulica závodné je totiž až do 4. októbra v rekonštrukcii.


"Tiež občerstvenia by mohlo byť lepšie, pivo tu chýba," hlásil v polčase František kupili. Ostatne priaznivci skandovali: "My chceme pivo!" To sa na štadióne z rozhodnutia zástupcov mesta nepredáva. Takže v Ostrave neplatí, že k futbalu patrí pivo a párok.K dostaniu bolo aspoň to bez alkoholu.

Ako zvedavý fanúšik dorazil na futbal útočník hokejistov Vítkovíc Rostislav Olesz v drese Václava Svěrkoš. "Nepovedal by som, že je tu nejaká výborná atmosféra, keď chýba celý kotol, ale ľudia fandia a akustika je skvelá," povedal Olesz. "Štadión je nádherný. Musím uznať, že takýto stánok je pre futbal v Ostrave plus. "V hľadisku bolo 6 091 divákov.

" Ľudí bolo počuť. Navyše keď je tu tá strecha a je to uzavreté. Tá atmosféra nebola zlá, ale…Bazaly sú bet365 bonus Bazaly, "vyhlásil Milan Baroš, ktorý prvýkrát v kariére prišiel ako súper Baníka, ktorého bet365 mobil bet365 je ikonou.Diváci niekoľkokrát vyvolávali jeho meno. "Mám s nimi dobré vzťahy, ničím som si ich nerozezlil a budem sa tu vždy rád vracať," dodal Baroš, ktorý divákom za priazeň ďakoval tlieskaním.

"Fanúšikovia boli skvelí, prišlo ich dosť na to, aká je situácia, "pripomenul ostravský stopér Filip Kaša rozpory časti fandov s vedením klubu.

" Ani mi sa nepáči súčasní šéfovia, ale fandím Baníka a ten za svoje vedenie nemôže. Nehľadiac na to, že klub mohol kúpiť ktokoľvek, "vyhlásil František kupili. "Mladí chlapci v mužstve teraz potrebujú povzbudiť."

Môžu sa ostravskí futbalisti v novom prostredí cítiť ako doma? "Keď ste niekde prvýkrát, tak sa ako doma necítite," upozornil obranca Michal Frydrych. "Musíme si zvykať, ale štadión je pekný.Uvidíme, ako to bude pokračovať. "

Sobotňajší duel mal pre Baník niekoľko míľnikov. Mužstvo prvýkrát nastúpilo na novom štadióne, prvýkrát proti nemu hral Milan Baroš a pre ostravský klub to bol 2 000. zápas v najvyššej predtým československej a teraz českej súťaži.

bet 365

Žádné komentáře:

Okomentovat