úterý 18. dubna 2017

Anglický Alex Hales chválil talentovaný Ben Stokes

Alex Hales, čerstvé zo svojej rodnej polstoročí v Test krikete, bol pripravený chváliť Maverick talent Ben Stokes, ktorý podľa jeho názoru dal Anglicku prevahu cez južnej Afriky tu v Kapskom Meste.

bdelé 60 z 140 loptičiek Anglicku otvárač na konzervy bol na rozdiel od neskorej zobrazenie novoročných ohňostrojov od Stokes, ktorý bude obnoviť neporazený na 74, pretože turisti vyzerajú otočiť skrutku na underfire domácej strane Hashim Amla je v snahe o 2-0 série lead.Compelling Ben Stokes transformuje deň za Anglicko proti Južnej Afriky čítajte viac

Hales povedal: "Je to skvelé vidieť Ben pálku takého.Je to individualista hráč s pálkou a loptou - pravdepo dobne najlepší hráč v poli na strane príliš - a keď sa rozbehne takto to robí skvelý prezeranie na celej zemi. Všetky nahadzovačovi sú odloženie na fyzioterapeutických postele, ale cesta sú rovné, aby ho sledovať.

"To je vzrušujúce prehliadku. Ale bolo to ešte bitka medzi pálkou a loptu vonku.

"Dĺžky našich nadhadzovačov bude misu tam prinesie sklzov a chovateľ do hry.. Tam bol odraz a pohyb na ihrisku, takže to povzbudivé známky pre nás ísť do zajtrajška "

Na svojom vlastného príspevku, Hales dodal:" Veľa verejnosť bude mať ma vidieť iba v Twenty20 a on- deň kriket, ale otvor štvordňovej krikete a test krikete je veľmi odlišná; je to niečo, čo som pracoval veľmi tvrdo v posledných dvoch rokoch. Ja k nej pristupovať odlišne na tieto formáty. . Je to skvelý pocit, dostať, že skóre na tabuli, ale bol som sklamaný, že dostať sa do troch postáv "

Na otázku, či má pocit, že má pravd u dokázať osobne v Test krikete, Hales odpovedal:" bez ohľadu na situáciu, zakaždým, keď idete von na pálke za Anglicko v medzinárodnom krikete existuje bod dokázať.Jedná sa o novú výzvou pre mňa v mojej kariére a niečo, čo som doteraz milovala. "Ukazuje záznam Big Bash League vytláčať ako Stars porážku odpadlíci Čítajte viac

South Africa rýchly nadhadzovač Kagiso Rábade, ktorý tvrdil, že tri pre 74 a ocitol sa na hetrik počas jeho prvého testu na domácej pôde, povedal a debutant Chris Morris neboli pocit tepla napriek tomu, že časť z útoku bez zraneného Dale Steyn. 20-ročný Rábade povedal: "Necítim žiadny tlak. Je to príležitosť k hre a idem, aby čo najviac z toho. Myslím, že Chris sa cíti rovnako. Prišli sme do hry a hrať tvrdo.

"zlepšili sme ako deň pokračoval, ale na konci nás Stokes napadnutí. Dostal trochu šťastia v bodovaní niektorej zo svojich jázd.Dnes sa zameriame sa poučiť z našic h chýb. Dve alebo tri góly a my v ňom. "

Odhadom 10.000 cestujúci fanúšikovia sú v Kapskom Meste, ale Rábade povedal, že hluk bol tichší, než sa očakávalo. On povedal: "Barmy Army neboli spev, že veľa. Nemám pocit, ich prítomnosť ešte veľa. Ale viem, že tam sú. "


Žádné komentáře:

Okomentovat