čtvrtek 13. dubna 2017

Európe Suzanne Pettersen ľúto Solheim Cup "koncesie na diskusiu

Jednou z najväčších golfových spory modernej doby bol nasledoval obrat v rovnakom rozsahu od Suzanne Pettersen.

A deň potom, čo trvala na tom nemala vôbec žiadne výčitky o fourball incidente, ktorý videl tohtoročné Solheim Cup zápas zostúpi do otvoreného prudkosti - a trvá na tom, že by sa správal rovnako znovu v podobnej situácii - Pettersen vydal odporný ospravedlnenie. Ona urobila to isté osobne do USA kapitán, Juli Inkster.

USA zúrili po Pettersen si vynútil 17. zelenú trest na nováčika Alison Lee, ktorý sa chybne zdvihol krátky putt vo viere určitú koncesiu bola poskytnutá.Nielenže Pettersen a Charley Hull ďalej nároku bod pre Európu, ale nórsky hráč nevykazuje ľútosť v bezprostrednom následku 14 ½-13½ úspech pre USA.

Tento incident bol široko uznávané na boli hlavným motivačným faktorom pre Inkster a jej hráči, ktorí ťahaných 10-6 s single odišiel hrať.Zach Johnson, v roku 2015 otvorený víťaz, bol označený Pettersen jeho správanie "hanbu k športu".

Či už z dôvodu jednoduchého zmenu srdca, realizáciu, pokiaľ ide o veľkosti jej akcií či radu odinakiaľ , skrúšené Pettersen sa na sociálne médiá v pondelok s čerstvým tónom úplne.

"nikdy som necítil vypitvané a naozaj smutný, čo šiel v nedeľu 17. na Solheim Cupe," vyhlásila , "Je mi to tak ľúto, nie myslieť na väčší obrázok v zápale boja a súťaže. Snažil som sa môj najťažšie pre môj tím a dal jediný zápas a bod, ktorý by mohol byť zarobil pred športového a hru samotnú golfu.Mám pocit, že nechal svoj tím dole a je mi � �úto.

"Pre amerického tímu, vy máte skvelý líder v oblasti Juli, ktorý som vždy vzhliadali a rešpektovať toľko. Keď viem, že je potrebné, aby dal veci do poriadku, mal som face-to-face rozhovor s ňou pred odchodom Nemecku dnes ráno, aby jej povedal osobne, ako sa cítim o všetko.


Chcela som tiež vedel, že je mi ľúto. "

Aj v nedeľu večer, Inkster bola verejne na mysli nakresliť čiaru za záležitosť. Osem členov európskeho tímu sa pripojil v strane USA, s Pettersen pochopiteľne nie je medzi nimi.

Pettersen, dvojnásobný majster major, hrá na LPGA Tour v Spojených štátoch. Galéria reakcie sa k nej ešte ukáže fascinujúce.Brittany Lincicomeová, ktorá v čase sporu vystupovala v partnerstve s Leeom, uviedla, že verí, že členovia amerických tímov by mohli uzavrieť mier s Pett ersenom, ale iní, najmä Stacy Lewis, boli menej charitatívni. Tím USA mi odpustí a vediem, že som sa naučil cennú lekciu o tom, čo je naozaj dôležité v tejto skvelej hre golfu, ktorá mi v živote dala toľko, "dodal Pettersen.

" Fanúšikov golfu, ktorí sledovali súťaž v televízii, ľutujem za spôsob, akým som sa nosil sám. Môžem byť oveľa lepšie a byť veľvyslancom tejto skvelej hre znamená pre mňa veľa.

"Solheim Cup je obrovskou súčasťou mojej kariéry. Prajem si, aby som mohla zmeniť nedeľu z mnohých dôvodov. Bohužiaľ nemôžem.Tento týždeň chcem posunúť vpred smerom k Unibet online bonus ďalšej príležitosť, ako zarobiť na Solheim Cup späť pre Európu správnym spôsobom. A ja chcem, aby tvrdo pracovať, získať späť svoju vieru vo mňa ako niekto, kto hrá tvrdo, hrá fér a hrá skvelá hra golfu tou správnou cestou. "

Staršie pr vkom Solheim Cup horkosti bol takmer zabudnutý uprostred v posledný deň prudkosti. Člen Európskej personálu zákulisné, Annika Sorenstam, hit späť na návrhy ona bola trénovať hráča v priebehu súťaže. Iba kapitán môže podávať informácie. Rovnaké tvrdenie bola podaná proti Sorenstam na 2013 Solheim Cupe v Denveri.

"Len pre upresnenie, že som neprávom obvinený z poskytovania rád," povedal Sorenstam. "Poznám lekciu z Colorada.Viem, čo môže urobiť zástupca kapitána. Bol som veľmi zranený. "Bol som urazený a ja som sa s ním obrátil. Takže pokiaľ ide o poradenstvo a čo robiť, bol som na tento tím, aby som inšpiroval tento tím a to je to, čo robím. Budem to ďalej robiť. Rád by som bol kapitánom jedného dňa. "

Unibet-Získaj bonus práve teraz

Žádné komentáře:

Okomentovat