neděle 16. dubna 2017

Daniel Jacobs udrží svetový titul s 85-druhej ničenia Peter Quillin

Daniel Jacobs si v sobotu večer v Barclays Centre udržal svoj titul WBA middleweight s ohromujúcim prvotným knockoutom Petra Quillina. Prežil nádor kostnej hmoty z Brooklynovej sekcie Brownsville, kde Quillin hlboko rozkročil pravým V počiatočnom kole ho zbito proti lanám takmer minútu, potom sa spojilo s pravým spláchnutím na chráme, ktoré poslalo bývalého šampióna, ktorý sa zrútil dozadu uprostred výstrelov z davu 8,443. Brooklynský transplantát je známy Ako Kid Chocolate sa podarilo zostať na nohách, ale jeho prázdny, kokejový výraz nestačil na to, aby uspokojil rozhodcu Harveyho Docka, ktorý ho odhodil a obrnil ruky okolo pretekára v 1:25 v prvom kole.Facebook Twitter Pinterest Daniel Jacobs potreboval iba 85 sekúnd po ruke Peter Quillin svoju prvú kariéru stratu.

Bolo Quillin prvú stratu v 34 profesionálnych zápasov.

"Rýchlosť zabije," povedal Jacobs ( 31-1, 28 KO), ktorý získal 11 priamych bojov, pretože strata knockout Dmitrij pirogu, jeho osamelý kariéru porážke. "Neexistujú žiadne šťastie výstrely v boxe. Samozrejme, že som chytil ho strelou.Potom, čo som vedel, že som ho zraniť stále budem. "

Jacobs, ktorý pristál 27 53 razníkov (51%) v porovnaní s dvomi 16 pre Quillin (12%), povedal, že,rozhodně'bude otvorená odvetu.

"som ochotný bojovať proti nemu ďalší, či to je to, čo fanúšikovia chcú," povedal.

Quillin (32-1-1, 23 KO) , ktorý zachytil titul WBO middleweight v roku 2012 a natočil tri obranu pred vypratanie pás o dva roky neskôr, klesol na Grouse o zastavení ale robil hovoria, že on vedel, kde je, keď Dock zasiahol.

"to je to, č o sa deje v hre boxe, "povedal Quillin, ktorý získal $ 1,5 m na sobotňajšej paralyzéra, rovnako ako Jacobs. "Niekedy sa nenaplnil."

V roku 2011, Jacobs bol diagnostikovaný s osteosarkóm, agresívne formu rakoviny, ktorá poškodené nervy a spôsobila čiastočné ochrnutie nôh.Vrátil sa po 19-mesačnej pauze a vyhral proti WBA bežnú verziu titulu middleweight s piatom kole TKO Austrálie Jarrod Fletcher v auguste 2014.


Žádné komentáře:

Okomentovat