neděle 16. dubna 2017

Eddie Jones nastavena na rozhodnutí o jeho Anglie trenérského týmu

Anglie trénovat obraz se chystá jasnější, jak Eddie Jones chystá dokončit polohy tří asistentů trenérů zdědil po Stuart Lancaster. Jones je kvůli poradit Andy Farrell, Graham Rowntree a Mike Catt během příštích 24 hodin, zda budou potřebné pro tažení letošní sezóny národů Six s futures ostatních členů anglické zákulisní personál také předmětem přezkumu.

Rozhodnutí Shaun Edwards podepsat smlouvu další čtyři roky s Welsh Rugby odbor odstranila jednu možnost pro Jonese, ale ne čerstvé schůzky bude potvrzena až byl potvrzen status Farrell, Rowntree a Catt.S squad Six Nations, které mají být oznámeny v čase za měsíc, množství potenciálních cí lů Jonesovy se v současné době zabývá dalších rolích a nemusí být dostupné všechny na plný úvazek s okamžitou platností.

Saracéni, například , trvají na tom, že dosud neobdržel žádné oficiální žádost od Rugby odbor fotbalu mluvit s Paulem Gustard nebo Alex Sanderson, i přes pravděpodobnost alespoň jednoho z nich spojovací panel Jonesovy trenérů.Gustard byl pomocný v pomáhání vůdcové Premiership stal jedním z nejsilnějších evropských obranných týmů, zatímco Sanderson již pracoval pod Jones v Sarries a Queensland Reds.

S bývalý Saracéni a Anglie kapitán Steve Borthwick již tužkou pomáhat Anglie linka-ven a pracovat na obecné dopředu přesnosti Pack, Jones strávil tento týden přemýšlel, zda se má zachovat některé z Lancaster asistentů s ohledem na omezené možnosti vzdělávání mezi podnikem a otevírání svítidla v Anglii Six Nations, proti Skotsku u Murrayfield dne 6. února.

po anglické předčasného odchodu z mistrovství světa ve stadiu bazénu, Jones bude Bet365-Bonus ihned po registraci stejně nadšený jako všichni ostatní na jeho četa těšit spíše než zpět do rušné 2016, která se bude týkat 13 testů, včetně tří test turné do Austrálie.Komplikace je, že takoví Borthwick, v současné době s Bristolu a Gustard se zavázali k jejich klubech až do května a může se dobře mít žonglovat obě role přes period.Eddie Jones Six Nations má těžký úkol vyrývání Anglie asistenty, ale musí si to pravé | Dean Ryan Více

Tento druh scénáře mohlo být odvráceno měl Edwards byly rozebrány před schválením zůstat součástí manažerského týmu Warrena Gatland a zůstat s Walesem.Je zřejmé, bývalý Wigan a Velké Británii rugby league velký by mohl být otevřen pro přesvědčování mu RFU přibl ížil, ale není poprvé, Twickenham zvolil přehlédnout divoce hrdý Angličan s jedním z nejvíce životopisů úspěchu Sázkové bonusy Bet365 steliva v buď kód rugby.

Jeden z vysoce postavených členů družstva světového poháru v Anglii, Geoff Parling, mezitím naznačil své odhodlání udržet hraní test ragby, spíše než snížit oponu na jeho mezinárodní kariéru.31-letý musel překonat řadu drobných fitness niggles protože přechod z Leicesteru do Exeteru, ale zkušený zámku dopředu se těší na opakování své pověřovací listiny nejvyšší úrovně v domě-and-away náčelníků Evropská hry v bazénu proti francouzští vedoucí týmy, Clermont Auvergne, v průběhu příštích dvou víkendech.

„rozhodně chci hrát za Anglii znovu," řekl Parling, kteří se budou podílet na Clermont Sandy Park v sobotu navzd ory tomu, že ke splnění Concussion protokoly a vyrovnat se s záchvat žaludečních potíží.


„Jedním z důvodů, proč jsem zůstal v Anglii a ani se rozhodnou vycestovat do zahraničí v této sezoně měl mít další prasklinu. Kdo by řekl ne do své země? Určitě ne.Nevím Eddie Jones, ale rád bych se s ním setkat."

Soutěž v Anglii druhé řadě se stále zvyšuje, s Joe Launchbury, Courtney Lawes, George Kruis, Dave Attwood, Ed Slater a Maro Itoje vše v rámečku, ale Parling odmítá myšlenku, že mládež je jediný způsob, jak forward.Exeter doufat zraněno Henry Slade se vrátí před koncem sezóny Čtěte více

„oceňuji, že jsem jedním z starší členové družstva světového poháru, ale jsem skutečně myslel, že moje výkony byly docela dobré,"řekl. „Já rozhodně nechci skončit sv ou kariéru v Anglii takového. I byl zničený a neuvěřitelně zklamaný s tím, co se stalo…to je něco, co bude pravděpodobně zůstat u každého hráče na dlouhou dobu, i když ne vždy.

„Jsem v novém klubu a rozhodně chci hodit mé jméno do klobouku. K tomu musím mít dobrý běh s Chiefs a udělat dobrý dojem tady. Chci si užít rugby, což může být docela těžké po tom, co se stalo ve Světovém poháru. Doufejme, že když Six Nations přijde budu stále název, který se hodil kolem."

Bet365-Získej bonus právě teď

Žádné komentáře:

Okomentovat